Åkte fast två gånger på en timme

Mannen som är i 20-årsåldern måste vara något av en rekordhållare. Han blev rapporterad för olovlig körning två gånger på mindre än en timme.

Foto:

Hultsfred2019-02-08 16:00

På onsdagsmorgonen vid strax före klockan nio stoppade polisen en bil på riksväg 34 i höjd med Hultsfreds flygplats. Bakom ratten satt en man i 20-årsåldern som visade sig sakna körkort. Och eftersom han tidigare blivit lagförd för samma brott rapporterades han för grov olovlig körning.

Men det var tydligen inget som avskräckte. Knappt en timme senare fastnade han åter i polisens kontroller. Den här gången tre kilometer söder ut från flygplatsen.

Det blev ännu en rapport om grov olovlig körning.

Senare på onsdagskvällen förnyade polisen sina kontroller. Den här gången i centrala Hultsfred och vid 18-tiden stoppades en annan man i 20-åldern. Som även han saknar körkort.

– Han har också blivit lagförd för inte så länge sedan, säger Anders Hultman vid polisen i Oskarshamn. Så även han rapporterade för grov olovlig körning.

Ett par timmar senare var det så dags för nästa. Den här gången var det en man i 35-årsåldern som togs på bar gärning med att köra bil utan att ha körkort. Även han rapporterades för grov olovlig körning.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!