Allvarligt skadade när mc krockade med bil

Läget är kritiskt för en man i 65-årsåldern, och två personer är allvarligt skadade, efter en trafikolycka mellan en motorcykel och en bil strax norr om Målilla sent i går eftermiddag. De två skadade är en man i 55-årsåldern och en kvinna i 60-årsåldern.

Hultsfred2015-10-23 15:57

Totalt skadades fyra personer vid en allvarlig trafikolycka i Målilla i går eftermiddag. För en man i 65-årsåldern är läget mycket kritiskt, en kvinna i 60-årsåldern från mellersta Kalmar län och en man i 55-årsåldern från norra länet är allvarligt skadade. En fjärde person, en man i okänd ålder, har ådragit sig lindriga skador.
Olyckan inträffade vid 17.30-tiden när en bilförare gjorde en u-sväng tvärs över riksväg 34, strax norr om rondellen i centrala Målilla, för att vända tillbaka mot samhället.
MC-föraren, som kom söderifrån, hade inte en chans att stanna, utan slungades rakt in i sidan på bilens förarsida. Kollisionen blev våldsam. Motorcykelförarens skador är kritiska och för motorcykelns passagerare beskrivs läget som allvarligt.
- Bilen svängde in på en parkeringsficka. När föraren skulle vända uppfattade han inte motorcykeln som kom söderifrån. Motorcykeln körde rakt in i sidan på bilen, bekräftar polisens pressinformatör Mia Sandgren.
- I övrigt kan jag inte kommentera skadeläge eller vad som har hänt, säger hon.
Även föraren av bilen, som satt på den sida där motorcykeln rände in, har allvarliga skador, berättar landstingets pressjour sent på fredagskvällen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om