Ännu ett farligt sabotage mot badgäster i Virserum

Åter igen har någon gjort sitt yttersta för att skada badgäster vid Kaffebergets badplats i Virserum. När Karin Thorstensson och hennes kompisar skulle bada under söndagseftermiddagen så gjorde de flera farliga fynd i vattnet.

Hedvig Brolin, Linnea Bloom, Anna Welinder, Olof Thorstensson och Karin Thorstensson hittade flera farliga föremål i vattnet vid Kaffebergets badplats i Virserum.

Hedvig Brolin, Linnea Bloom, Anna Welinder, Olof Thorstensson och Karin Thorstensson hittade flera farliga föremål i vattnet vid Kaffebergets badplats i Virserum.

Foto:

Hultsfred2007-06-25 06:50

Ungdomarna skulle precis gå i och bada då de såg något som glänste till mellan badbryggorna vid Kaffeberget.
Vid en närmare inspektion visade det sig vara en fogsvans som låg på en meters djup med de vassa tänderna uppåt. Barnen plockade upp sågen och började genast leta efter fler farliga föremål i närområdet.
Det dröjde inte länge innan de hittade fler hemska fynd, bland annat en träbit med en vass skruv som stack fram och även två stycken små metallrör som var slipade i ändarna.
- När jag skulle plocka upp ett av rören så skar jag mig på det, för det var jättevasst, berättar Karin Thorstensson.
Men det var inte enbart i vattnet som någon gjort sitt yttersta för att saboterar för badgästerna för längst ute på den stora badbryggan så var det någon som under den gångna midsommarhelgen har gjort upp en brasa direkt på plankorna.
Detta har fått till följd att det nu gapar ett stort sönderbränt hål alldeles intill det populära hopptornet som används flitigt av ortens barn.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om