Barnstjärna till Musik Non Stop

Barnshow med kändisen Nina Hjelmqvist, lokala Ardiana Gimolli och intervju under rubriken "30 år med Sator" plussas på det redan fulltecknade programmet. Ytterligare tre programpunkter är klara till Musik Non Stop.

Det blir barnshow med Nina Hjelmqvist på Musik Non Stop.

Det blir barnshow med Nina Hjelmqvist på Musik Non Stop.

Foto: unknown

Hultsfred2018-10-01 14:47

13 musikakter var klara sedan tidigare till Musik Non Stop som arrangeras på Rock City för tredje gången den 20 oktober. Lägg där till uppemot 15 utställare, som på olika sätt har koppling till musik.

Nu står det klart att också barnstjärnan Nina Hjelmqvist, som tog steget in i TV-världen och Bolibompa, med en bakgrund som showartist, kommer till Hultsfred för att bjuda på en barnshow där hon tar med publiken på en musikupplevelse där gamla låtar blandas med nya.

"Hennes härliga närvaro på scen kommer leda till många skratt och mycket glädje", skriver Emil Elofsson, koordinator på Campus Hultsfred i ett pressmeddelande.

2016 var Ardiana Gimolli med i Idols audition och gick vidare, sedan dess har det blivit en rad spelningar. Hon är också en del av Talentcoach, som arbetar med att få fram den hetaste nya musiken från Sverige. Den 20 oktober medverkar hon på Musik Non Stop, i likhet med Kent Norberg från välkända gruppen Sator. Han kommer att intervjuas under rubriken "30 år med Sator.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!