Björn Bernström ställer ut

Konstnären Björn Bernström har återvänt hem till Hultsfred för att under de närmaste veckorna visa upp sina vackra akvarellmålningar på Galleri Kopparslagaren.

Hultsfredsbördige konstnären Björn Bernström ställer ut sina akvarellmålningar på galleri Kopparslagaren.

Hultsfredsbördige konstnären Björn Bernström ställer ut sina akvarellmålningar på galleri Kopparslagaren.

Foto:

Hultsfred2011-03-19 05:05


Björn Bernström som är bördig från Hultsfred men i dag bor i Ekerö kommun utanför Stockholm räknas till en av nordens absolut skickligaste akvarellkonstnärer.
Under de senaste decennierna har han med jämna mellanrum återvänt hem till Hultsfred för att visa upp sin konst på Galleri Kopparslagaren och nu är det äntligen dags igen. För med start idag kommer allmänheten kunna njuta av ett 40-tal av Björns verk.
- Av alla ställen jag har ställt ut på så är Hultsfred det roligaste stället att visa upp min konst på. För man känner så många här och därför är det extra roligt att få visa upp vad man gjort, säger Björn Bernström.

Byggnader i fokus
Bernström är en flitigt engagerad konstnär som ställer ut sin konst inte enbart i Sverige utan i hela Europa.
Han har bland annat varit representerad vid den internationella akvarellutställningen i Belgrad och Nordisk akvarell i Reykjavik. Under 2011 kommer Björn att delta i inte mindre än åtta separata utställningslokaler varav Kopparslagaren är en av dessa.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om