Blöt start på midsommarhelgen

Midsommarhelgen fick en minst sagt blöt inledning med regn och åska. Räddningstjänsten fick rycka ut på flera översvämningar.

Vem behöver bil när man kan ta sig fram med kanot på gatan? På Vaktstigen på Slätten i Hultsfred var det inga problem att paddla sig fram. Foto:  Maria Freij

Vem behöver bil när man kan ta sig fram med kanot på gatan? På Vaktstigen på Slätten i Hultsfred var det inga problem att paddla sig fram. Foto: Maria Freij

Foto:

Hultsfred2014-06-23 06:37


Räddningstjänsten hade fullt upp på torsdagskvällen efter det häftiga skyfallet och åskan. Man fick larm om översvämningar i tre villor. Dessutom kom det in vatten i företaget KGM:s 5000 kvadratmeter stora produktionshall, vilket tog cirka tre timmar att få bort.
Några som såg till att göra något roligt av skyfallet var Stefan och Maria Freij i Hultsfred. Stefan tog sig helt enkelt en tur med kanoten på Vaktstigen i Hultsfred.
- Grannen skojade om att vi kunde fiska, och då sa vi att man kunde ta kanoten ner, på skämt. Men vi testade, och det gick jättebra. Man måste ju göra något roligt av det, säger Maria Freij.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om