Bo Ek tar över

Efter åtta år som ordförande för Vimmerby Fotbolldomareklubb lämnade Sven-Olof Martinsson över ordförandeklubban till Bo Ek vid föreningens årsmöte i Hultsfred.

Sven-Olof Martinsson överlämnade efter åtta år ordförandeklubban i Vimmerby Fotbolldomareklubb till Bo Ek.

Sven-Olof Martinsson överlämnade efter åtta år ordförandeklubban i Vimmerby Fotbolldomareklubb till Bo Ek.

Foto:

Hultsfred2011-02-02 07:29


Ett 15-tal medlemmar i Vimmerby Fotbolldomareklubb hade samlats i HFK:s klubbstuga i Hultsfred för att hålla årsmöte och under kvällen avtackades klubbens avgående ordförande Sven-Olof Martinsson med blommor och paket då han efter åtta år på föreningens högsta post nu tackar för sig.
- Åren har gått fort och jag kände att det var dags att lämna över klubban till någon ny då det behövs förnyelse, säger Sven-Olof Martinsson.

En nystart
Men det är ingen duvunge som Martinsson lämnar över klubban till då det är en nygammal ordförande som tar över.
För valberedningen tillfrågade Bo Ek om han var villig att ta på sig ordförandeskapet för föreningen en andra gång, för Ek var klubbens ordförande mellan åren 1994 till 99.
- Jag kände att jag ville hjälpa till i styrelsen på nytt då jag i somras trappade ned på en del andra åtaganden. Jag hade inte räknat med att bli ordförande men när jag fick frågan för en vecka sedan av valberedningen så beslutade jag mig för att tacka ja.
Det här blir en nystart och det känns spännande, säger Bo Ek.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om