Dansbandsmusik och disco på lyckad Dackefestival

Under två dagar pågick Dackefestivalen i Målilla. Det är en helt ny festival, som förhoppningsvis kommer att återkomma igen framöver. Under de båda dagarna bjöds det på dansbandsmusik och disco.

Hultsfred2010-08-30 06:17

Under fredagen spelade Larz-Kristerz och The Playtones och det kom runt 700 personer. På lördagen ökande antalet besökare och Vimmerby Tidning passade på att växla ett par ord med Scotts som spelade på lördagen. Hur tycker ni det är att uppträda i Målilla?
- Det är första gången som vi spelar här. Men eftersom det är första gången som denna festival anordnas så tycker vi att det ska bli extra spännande, säger Henrik Strömberg som sjunger och spelar gitarr.
Bandet har erfarenheter av Dansbandskampen 2008 då de slutade på en andraplats bakom Larz-Kristerz. Men de tycker mycket om att stå på scenen.
- Det bästa är när man märker ett gensvar från publiken. Man får tillbaka så mycket. När vi ska upp på scen behöver vi inte ladda något innan, utan vi bara går upp och kör direkt, säger Roberto Mårdstam som spelar bas.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om