"Det finns ingen arbetsglädje längre"

Personalen gillar inte alls den nya organisationen inom Nattpatrullen. - Det finns ingen arbetsglädje längre, vi bara far som skottspolar i hela kommunen.

Hultsfred2009-11-25 07:31

Trots att den nya organisationen för Nattpatrullen inom Hultsfreds kommun bara varit igång i ett fåtal veckor, går personalen redan på knäna av arbetsbelastningen.
- Det finns ingen arbetsglädje längre, det är bara stress som i vissa fall går ut över brukarna, säger en anställd i nattpatrullen som vill vara anonym.
- Man springer bara in och ut hos brukarna och har inte tid att prata utan måste vidare till nästa ställe. Många nätter hinner vi inte ens ta en paus och sätta oss ned och äta.
Det var i slutet av oktober månad som socialförvaltningen införde en ny organisation för nattpatrullen som innebär att man minskade antalet utgångspunkter för patrullen från tre till två.
Tidigare utgick patrullerna från Hultsfred, Målilla och Virserum, men nu har Målilla plockats bort som utgångspunkt. Vilket innebär att personalen måste inleda sitt arbetspass med att åka till Hultsfred för att hämta bil och larm och sedan köra tillbaka till Målilla.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om