Drag efter biljetterna till företagsgalan

Med tre veckor kvar till företagsgalan är det utsålt. Lapp på luckan med andra ord. Det betyder att det blir fullt hus på Hotell Hulingen den 30 mars.

Felizia Axelsson och Frederika Svensson på utvecklingskontoret konstaterar att biljetterna är slut. Lapp på luckan, helt enkelt. Det blir 130 personer på årets företagsgala.

Felizia Axelsson och Frederika Svensson på utvecklingskontoret konstaterar att biljetterna är slut. Lapp på luckan, helt enkelt. Det blir 130 personer på årets företagsgala.

Foto: Olof Carlson

Hultsfred2023-03-09 16:00

– Det är jätteroligt, tycker Frederika Svensson och Felizia Axelsson på kommunens utvecklingskontor. Det är de som håller i trådarna för årets företagsgala i Hultsfred.

På torsdagsmorgonen räknade de igenom de sista kvarvarande biljetterna och kom fram till att det fanns tio kvar. Och de gick åt under dagen. Så alla de 130 platserna har gått åt. Och ändå är det tre veckor kvar...

Årets företagsgala leds av de båda företagarna Phlip Rüdiger och Alice Hartvig.

– För företagare av företagare, är devisen, säger Frederika Svensson, och det är det vi har jobbat efter.

Grundsyftet med galan är att skapa en trevlig kväll, och förstås att hylla en hel lång rad med företagare. Men vilka det kommer att bli är hemligt än så länge. Frederika Svensson vill inte ens berätta vilka som är nominerade till de olika utmärkelserna i år.

Men det kommer att hända en hel del till under kvällens lopp.

– En av konferenciererna är ju musikalisk, säger Frederika Svensson, och jag räknar med att det kommer att bli en del musik också.

Dessutom har hon och Felizia Axelsson planerat in en del aktiviteter med företagsinriktning.

– Förra året hade vi frågesport och företagsmemory, säger hon. Men vad det blir i år är en överraskning.

Mat och mingel hör också galan till. Det blir gott om tillfällen under kvällens lopp, både före och efter galan. Och i pauserna, tanken är att det hela ska köras i tre block. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!