Eva årets ungdomsledare

Eva Anemyr från Hultsfred ska på valborgsmässoafton få ta emot 2010 års ungdomsledarstipendiat som delas ut av Lions club i Hultsfred. Eva belönas för sitt arbete som ledare inom Hultsfreds gymnastikklubb.

Eva Anemyr har blivit utsedd av Lions club Hultsfred som 2010 års ungdomsledarstipendiat.

Eva Anemyr har blivit utsedd av Lions club Hultsfred som 2010 års ungdomsledarstipendiat.

Foto:

Hultsfred2010-03-18 07:37


- Det känns naturligtvis jättekul att få detta pris men det är alldeles för stort. Det finns så många i föreningen som är lika mycket värda att få det här priset, säger en ödmjuk Eva Anemyr.
Eva är en mycket omtyckt och uppskattad ledare i gymnastikföreningen som snart i ett decennium arbetat ideellt och tränat föreningens tävlingstrupp. Att hon började som ledare i gymnastikklubben har sin grund i att Evas äldsta dotter Emma ville börja med gymnastik och i samma veva blev Eva tillfrågad om hon inte ville börja träna barnen. Hon hoppade på uppdraget och det har hon inte ångrat en sekund sedan dess.
- Det är så härliga ungdomar att jobba med och det är det som gör det så kul. Det bästa som finns är när ungdomarna lyckas med något de tränat länge på och man ser glädjen i deras ögon, då får jag ståpäls, säger Eva Anemyr.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om