Fartfylld folkfest på flygfältet

Andra upplagan av Hultsfred Summer Meet blev en härlig folkfest. I lördags fylldes flygfältet med motorintresserad publik och mullrande motorer. Höjdpunkten för de flesta var lördagens dragracingtävling.

Hultsfred2015-07-13 07:08


Dragracing, drifting, bilutställning med bedömning och fina priser, swapmeet, märkesträff, flygplansvisning, marknadsstånd, long distance-pris till mc, bil och flygplan, mopedutställning och avslutande fest i parken. Ja, besökarna på Hultsfred Summer Meet, som hölls i helgen, behövde sannerligen inte vända hem besvikna.

"Suveränt arrangemang"
Överallt på Hultsfreds flygplats vandrade besökare omkring och beundrande bilar, kikade under huvarna och pratade med stolta ägare.
- Ett suveränt arrangemang och perfekt väder, säger Daniel Lindberg från Storebro, enda lokala förare av de som ställde upp i dragracingtävlingen.
För de flesta på plats var det just lördagens dragracingtävling som var höjdpunkten under helgen. Totalt tävlade 29 ekipage i fem klasser, Junior Dragster, Modified, Unlimited, Unlimited Modified samt Test&Tune. Här kunde man se allt från klassiska Cheva -55:or och Nova till ombyggda Amazoner och Volvo 245:or.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om