Festlig invigning av Prolympia

Under gårdagen var det dags att officiellt inviga den nya friskolan Prolympia i Virserum och det gjorde man genom att ställa till med en storslagen invigningsfest för eleverna och deras föräldrar.

Eleverna fick klassvis tåga in på skolan till den olympiska hymnen under den högtidliga invigningen av Prolympia Virserum.

Eleverna fick klassvis tåga in på skolan till den olympiska hymnen under den högtidliga invigningen av Prolympia Virserum.

Foto:

Hultsfred2010-08-25 06:54


Regnmolnen hängde tunga över Virserum under tisdagsmorgonen men lagom till invigningen av Prolympia så skingrade sig molnen och solen tittade fram.
Därför kunde öppningen hållas på skolgården som planerat och vid prick klockan nio på morgonen påbörjades invigningsfesten som varade hela förmiddagen.

Många tal
Det var en lång rad personer som passade på att hålla tal denna speciella dag, bland annat Prolympias VD Martin Hytting, Virserum Köpings Carl Samuelson och Prolympias ägare och grundare Rune Tedfors som öste beröm över engagemanget för den nya skolan.
- Det har varit en enorm sammanslutning från hela samhället som jag aldrig varit med om vid en skolstart innan, sa Rune Tedfors i sitt tal.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om