Folkfest i Målilla

Kommersen var mycket god på årets upplaga av Målilla marknad då inte mindre än 10 000 personer letade sig till Målilla denna vackra höstdag.

Emellanåt var det riktigt trångt i gångarna när 10 000 personer besökte Målilla marknad.

Emellanåt var det riktigt trångt i gångarna när 10 000 personer besökte Målilla marknad.

Foto:

Hultsfred2010-10-04 06:32


Ett 90-tal knallar hade under lördagen byggt upp sina marknadsbord på Målilla marknad för att sälja allt från godis till kläder och hantverk.
Även om Målilla marknad i år fick hård konkurens från både Ölands Skördefest och Mönsterås marknad så lyckades arrangerande Målilla OK locka många människor till den anrika marknaden.
- Vi uppskattar antalet besökare till ungefär 10 000 under dagen vilket är cirka 3 000 fler än förra året då vi hade otur med vädret, berättar Per-Gunnar Gabrielsson marknadsgeneral för Målilla marknad.

Flera nyheter
Det var köpglada besökare som gästade helgens marknad, för Målilla marknad är känd som en köpstark handelsplats där cirka 90 procent av knallarna återkommer år efter år och därmed har flera av besökarna klart för sig vad de vill handla när de besöker marknaden.
- Vi ser till att styra utbudet till viss del, för här ska finnas allt som hör till en bra marknad, som till exempel blommor, godis och mat, säger Per-Gunnar Gabrielsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om