Försökte slita loss sedelautomat

Natten till i går har tjuvar med hjälp av en stulen bil och bogserlina försökt slita loss sedelautomaten vid Shellmacken i Virserum.

Torbjörn Ingvarsson och Anders Karlsson från polisen var på plats i Virserum för att undersöka sedelautomaten som tjuvar under natten försökt att slita loss.

Torbjörn Ingvarsson och Anders Karlsson från polisen var på plats i Virserum för att undersöka sedelautomaten som tjuvar under natten försökt att slita loss.

Foto:

Hultsfred2011-09-08 06:27


Klockan var strax efter fem på morgonen när Shellmackens ägare Håkan Johansson fick ett samtal från en privatperson som hade uppmärksammat att allt inte stod rätt till på macken.
Personen i fråga hade noterat att det låg en bogserlina virad runt sedelautomaten vid en av bensinpumparna. Håkan åkte genast till macken för att kontrollera uppgifterna och när han anlände till platsen så förstod han ganska snart att någon under den gångna natten hade försökt att slita loss sedelautomaten med hjälp av en bil och bogserlina.

Stal Håkans bil
Håkan upptäckte även att en av hans bilar saknades från parkeringen och det blev uppenbart att tjuvarna använt sig av hans egen bil för att försöka slita loss sedelautomaten.
- De misslyckades med att slita loss automaten som är väl förankrad i backen, istället har bogseringsöglan på bilen gett vika och gått sönder, berättar Håkan Johansson.
Efter deras misslyckade stöldförsök har tjuvarna kört till Hultarp där de dumpat bilen som hittades av en privatperson vid sjutiden på onsdagsmorgonen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om