Fyra bilar i seriekrock

Fyra bilar var inblandade i en seriekrock strax söder om Mörlunda i går eftermiddag. Fyra personer fick föras till sjukhus med lindriga skador.

Fyra bilar var inblandade i seriekrocken på riksväg 34 i går eftermiddag. Fyra personer fick föras till sjukhus med lättare skador.

Fyra bilar var inblandade i seriekrocken på riksväg 34 i går eftermiddag. Fyra personer fick föras till sjukhus med lättare skador.

Foto:

Hultsfred2003-07-12 07:05

Det var vid strax före fem på eftermiddagen som räddningstjänst från Mörlunda och Målilla larmades till trafikolyckan mellan Karlsborg och Ryningsnäs.
Det rådde tät trafik på riksväg 34 vid olyckstillfället. Bilkön var lång och när det plötsligt blev ett stopp i trafiken längst framme, hann de bakomvarande bilarna inte bromsa i tid. Seriekrocken var ett faktum.
Inte mindre än fyra bilar längst bak i kön. Avstånden mellan bilarna var inte tillräckligt långa. blev inblandade i krocken.
Fyra personer fanns i bilarna. Alla fördes till sjukhuset i Oskarshamn med lindriga skador. De var alla chockade och inte så lite omtumlade efter olyckan.
Samtliga fyra inblandade bilar fick så pass allvarliga skador vid krocken att de fick bärgas frånplatsen.
Under tiden räddningsarbetet pågick kunde trafiken dirigeras om via gamla vägen som löper parallellt med nuvarande riksvägen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!