GrÀnslös matte prisad

MatematiklÀrarna Fredrik Söderlund och Frida Kullberg pÄ Virserums Centralskola har fÄtt ett stipendium frÄn Gudrun Malmers stiftelse som har till uppgift att stötta projekt som kan bidra till matematikundervisningens utveckling. Ett sÄdant projekt har de hittat i Virserum dÀr dessa bÄda lÀrare jobbar med ett koncept som heter "Det grÀnslösa klassrummet".

Fredrik Söderlund och Frida Kullberg som bÄda Àr mattelÀrare pÄ Centralskolan har fÄtt ett stipendium frÄn Gudrun Malmers stiftelse.

Fredrik Söderlund och Frida Kullberg som bÄda Àr mattelÀrare pÄ Centralskolan har fÄtt ett stipendium frÄn Gudrun Malmers stiftelse.

Foto:

Hultsfred2009-01-08 07:16


Julen kom en dag tidigt för Fredrik Söderlund och Frida Kullberg, för den 23 december fick de ett besked frÄn Gudrun Malmers stiftelse i Malmö att deras gemensamma projekt "Det grÀnslösa klassrummet" hade tilldelats 25 000 kronor.
- Det kÀnns jÀttekul att ha fÄtt detta stipendium speciellt dÄ Gudrun Malmer Àr en guru för alla mattematiklÀrare. Det Àr ocksÄ ett kvitto pÄ att vi jobbar pÄ rÀtt sÀtt, sÀger Fredrik Söderlund.
Det Àr en stor Àra att fÄ pengar frÄn Gudrun Malmers stiftelse dÄ de bara vÀljer att stötta ett fÄtal projekt varje Är. I Är var det bland annat bara fyra projekt i hela landet som fick pengar frÄn stiftelsen dÀr Virserumsprojektet Àr ett av dem.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!
LĂ€s mer om