Handbollsföreningens årliga årsfest

Under lördagen hölls Hultsfreds handbollsförenings årsfest. Stämningen var på topp och det delades ut priser och den gångna säsongen summerades som mycket bra.

Camilla Eirasson, Ulf Larsson, Bo Sundqvist och Benny Ek har alla varit mycket aktiva under den gånga säsongen och fick priser

Camilla Eirasson, Ulf Larsson, Bo Sundqvist och Benny Ek har alla varit mycket aktiva under den gånga säsongen och fick priser

Foto:

Hultsfred2010-05-04 06:16


Både äldre och unga fanns på plats på hotell Hulingen under lördagskvällen för att ha årsfest.
Först blev det middag och tid för umgänge men efter det kom kvällens höjdpunkt, att dela ut årets prestigefyllda priser.
Det var tre stycken i föreningen som fick förtjänsttecken och Agne Rubertsson fick för 15 år i föreningen, Magnus Östergren för 20 år och Marlene Rubertsson för 10 år.
Även många andra uppmärksammades som arbetat hårt inom föreningen och det mest prestigefyllda priset, årets HHF:are gick till Camilla Eirasson.
- Hon har varit mycket aktiv, hon har ett stort hjärta för föreningen och ett gediget arbete på ungdomssektionen, säger Ulf Larsson som är ordförande i klubben.
Årets ledare blev Bo Sundqvist då han varit ledare sedan 1984.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om