Här är alla deltagare i "Allt för Sverige"

Senare i höst är det säsongspremiär för SVT:s långkörare "Allt för Sverige", vilket innebär att Hultsfred kommer att synas i tv-rutan. Här är hela listan på alla deltagare i årets säsong.

Tio amerikaner söker sitt svenska ursprung i årets säsong av "Allt för Sverige". Första avsnittet sänds den 2 november.

Tio amerikaner söker sitt svenska ursprung i årets säsong av "Allt för Sverige". Första avsnittet sänds den 2 november.

Foto: Daniel Meier/SVT

Hultsfred2024-09-11 06:00

Vi har tidigare berättat om inspelningarna i Hultsfred, där programledaren Anders Lundin och de amerikanska deltagarna bland annat besökte Hotell Hulingen, Hultsfred Strandcamping och Hultsfreds musikskola.

– Vi vill göra någonting på det svenska musikundret, och då föll det sig naturligt, sa Anders Lundin när Vimmerby Tidning träffade honom på Tors Plan i slutet av maj.

Dessutom har en av deltagarna sina svenska rötter i Hultsfredstrakten, närmare bestämt i Lönneberga.

undefined
Programledaren Anders Lundin trivdes i Hultsfred, som var större än de hade väntat sig. "Vi är lite förvånade", sa han.

Den 2 november är det säsongspremiär i SVT1 och på SVT Play för det populära tv-programmet, som nu är inne på sin tolfte säsong. Deltagarna börjar sin Sverigeresa i Lysekil på västkusten och tar sig så småningom till våra trakter.

Årets säsong innehåller totalt åtta avsnitt, men vilket datum avsnittet från Hultsfred sänds kan SVT inte svara på i dagsläget.

Däremot kan Vimmerby Tidning nu publicera listan på alla deltagare i årets säsong, tillsammans med SVT:s beskrivningar av deras bakgrund. Flera av dem har svenskklingande namn, eller vad sägs om Olson, Erickson och Britta Lundin?

Fakta

Alla deltagare i säsong 12

Case Erickson, 47 år från San Marcos, Texas
"Livsbejakande tvåbarnspappa som jobbar som motivationscoach, talare och författare. Case är uppväxt med en strikt militärpappa i en väldigt konservativ och religiös familj."

Bryan Withiam, 44 år från Cushing, Oklahoma
"Humoristisk och frånskild advokat, hobbyskådis och entusiastisk sångare som lever för sitt svenska arv och sin dotter Romy, 17 år."

Britta Lundin, 39 år från Los Angeles, California
"Manusförfattare som skrivit manus till serien Riverdale och jobbat med kriminalserien Will Trent. Britta lever med sin fru och tillsammans har de två barn."

Tim Sakahara, 47 år från Kailua, Hawaii
"Före detta tv-reporter och presentatör som idag jobbar som kommunikatör för en bank. Tim är framgångsrik och samtidigt en väldigt dedikerad make och pappa som bryr sig mycket om sin familj."

Rebecca Olson, 37 år från Walnut Creek, California
"Rebecca råkade ut för en olycka för fem år sen där hon skadade nacken illa. Hon blev av med jobbet och höll på att förlora sin lägenhet. Nu kan hon jobba igen, mår bra och uppskattar livet mer än någonsin."

Craig Sundell, 68 år från Aubrey, Texas
"Craig har en bakgrund inom hotellbranschen men är numera manager för en country club. Han är mormon och kommer från en stor familj med sju syskon."

Maxwell Mirho, 26 år från Chicago, Illinois
"Maxwell försörjer sig som TikTok-influerare och föreläsare inom teknik. Han är urtypen av en ungt coolnördig och modern man. Han har separerade föräldrar och en yngre ickebinär syster."

Tanya Anderson, 41 år från Jersey City, New Jersey
"Smart och cool tjej som just nu renoverar sitt town house i Jersey City tillsammans med sin pojkvän. Tillsammans har de en hund och två katter."

Melodie Pullen, 48 år från Marysville, Ohio
"Varm och energisk mamma till tre utflugna söner som ursprungligen kommer från Kentucky men hamnade i Ohio på grund av makens jobb. Melodie tränar ofta och mycket och har sprungit flera maratonlopp."

Julie Evans, 33 år från Alexander, Arkansas
"Julie jobbar nu med marknadsföring för ett färgföretag men drömmer om att driva ett bed and breakfast. Hon är en väldigt känslomässig person som har nära till tårar."

undefined
Ett av inslagen till programmet spelades in på Tors Plan i centrala Hultsfred.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!