Hjorten - årets arbetsplats

Socialnämnden har utsett Hjortens korttidsboende till årets arbetsplats. Järnforsen-Virserums hemtjänst för årets prestation samt Lundagården för årets brukarfokus.

Personalen samlade med diplom, blommor och pengar till personalkassan.

Personalen samlade med diplom, blommor och pengar till personalkassan.

Foto:

Hultsfred2011-03-03 07:34


Socialnämnden har under onsdagen uppvaktat personalen på Hjortens korttidsboende för deras enastående vård med patienterna.
- Vår motivering är att Hjortens korttidsboende visar på stort ansvar och flexibilitet genom förmågan att anpassa stöd och omvårdnad utifrån varje brukares specifika behov.
Med känsla av sammanhang får var och en oavsett behov vara huvudperson, säger Per-Inge Pettersson, ordförande i socialnämnden.

Utmaning
- Personligen tycker jag att ni gör ett enastående jobb här på Hjorten, ni har ett jobb som kräver mycket av er, men ni klarar det.
Det är en otrolig utmaning ni ställs inför varje dag, säger han när han lämnar över blomman, diplomet och de
12 000 kronorna som personalen belönas med.
Hjorten har i dag 13 rum och ett rum som används som ett palliativt rum. Patienter som bor på Hjorten kan lida av somatiska problem, demens samt ha en psykiatrisk sjukdomsbild. Hjorten hjälper till i livets slutskede och för patienter som bor i hemma men behöver komma till Hjorten för att anhöriga ska få avlastning.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!