Nordic Wellness har öppnat i Hultsfred

Alexander Radak satte sig vid Nordic Wellness lokaler i Hultsfred halv sju på fredagsmorgonen. Så småningom fick han sällskap av många fler.

Diana Krivenko hade fullt upp i receptionen på nya Nordic Wellness i Hultsfred.

Diana Krivenko hade fullt upp i receptionen på nya Nordic Wellness i Hultsfred.

Foto: Markus Danielsson

Hultsfred2022-05-21 05:30

Efter en hel del turer fram och tillbaka kunde Nordic Wellness personal slå upp portarna till gymkedjans nya lokaler i Hultsfred under fredagsmorgonen. Det var inte frågan om en regelrätt invigning av den nya anläggningen, utan det hela kallades istället för ett Öppet Hus. 

Anledningen till det är bland annat att de nya omklädningsrummen ännu inte har hunnit bli helt färdigbyggda.
– Det finns möjlighet att träna, men i så fall får man byta om och duscha hemma, berättade Ewa Claesson, som är divisionschef för Nordic Wellness i södra Sverige, när Vimmerby Tidning fick en pratstund med henne.

undefined
Thaer Abo Rashid, Abdullah Takunah och Suheib Eltruhuni besökte Nordic Wellness i Hultsfred på Öppet hus.

 

undefined
Ewa Claesson och Robin Välitalo, Nordic Wellness.

Ewa Claesson säger vidare att Nordic Wellness är medvetna om att de väljer att satsa stora pengar i exempelvis Hultsfred i en tid då det allmänna världsläget är oroligt i form av såväl coronapandemi som pågående krig i Ukraina.
– Det är klart att många påverkas och mår dåligt av såväl kriget som pandemin. Då vill vi kunna erbjuda en plats dit man kan komma för att må bättre. Det gäller både den psykiska och fysiska hälsan, fortsätter divisionschefen.

undefined
Alexander Radak var först i kön utanför Nordic Wellness i Hultsfred.



Innan Nordic Wellness slog upp portarna i Hultsfred vid tiotiden på morgonen hann det bildas en lång kö utanför entrén. Längst fram i raden stod Alexander Radak.
– Jag var här 06.30 i morse. Det behövs verkligen ett nytt gym här i Hultsfred. Jag kommer att vara här ofta, sa han och kopplade av i sin medhavda stol.

undefined
Diana Krivenko hade fullt upp i receptionen på nya Nordic Wellness i Hultsfred.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!