Ingen rockmusik i staden – två lokala rockband tar saken i egna händer

På tok för lite rockmusik i Hultsfred... Då får man ta saken egna händer, resonerar medlemmarna i två lokala rockband, som tagit initiativ till en riktigt rockig kväll på hotell Hulingen.

Lars Broddesson, Per Eriksson, Erik Waldemarsson och Robert Johansson i No Tomorrow och Prudence ser fram mot fredagskvällen och all rockmusik som väntar.

Lars Broddesson, Per Eriksson, Erik Waldemarsson och Robert Johansson i No Tomorrow och Prudence ser fram mot fredagskvällen och all rockmusik som väntar.

Foto:

Hultsfred2017-03-22 13:40

– Det kommer att bli mycket klassisk hårdrock med rötterna i 1970 och 80-talen, säger Erik Waldemarsson i bandet Prudence.

Hultsfredsbaserade Prudence kommer förstås att spela under kvällen. Tillsammans med likaledes Hultsfredsbaserade No Tomorrow och Kalmargänget Blured Faces, kommer de att fylla fredagskvällen med rockmusik.

Rockkvällen på hotellet blir dessutom en nystart för No Tomorrow, tagit time out i några år. Men nu är det läge att dra igång igen. Och vad kan passa bättre än en nypremiär på hemmaplan.

Kollegorna i Prudence är också riktigt heta just nu. Deras nya singel är precis på gång.

Rebelrock, är titeln på kvällen, som är ett sätt för de tre banden att få spela, och samtidigt visa upp vad Hultsfred har att erbjuda i rocksvängen.

– Vi har pratat om att göra något sånt här ganska länge, säger Lars Broddesson i bandet No Tomorrow och så tog Prudence tag i saken.

Både han och Erik Waldemarsson ser förstås fram mot att få spela på hemmaplan. Det blir ganska långt mellan gångerna. Senast det begav sig för Prudence, var var förra året på Majdagarna, den lilla festivalen i Folkets Park.

Men nu på fredag kväll är det dags. Det är upplagt för Rockmusik.

– Utan krusiduller, säger Lars Broddesson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!