Järnforsen hade en lång rad önskningar

Järnforsen vill ha nya seniorboenden, så att de gamla kan bo kvar på orten. En ny infart till industriområdet stod också högt på önskelistan när politikerna var ute på turné för att diskutera framtiden.

Frank Ståhl, ordförande i Järnforsens samhällsförening tog emot kommunalrådet Kira Berg och hennes kollegor när de besökte Järnforsen.

Frank Ståhl, ordförande i Järnforsens samhällsförening tog emot kommunalrådet Kira Berg och hennes kollegor när de besökte Järnforsen.

Foto:

Hultsfred2010-03-04 07:22


Det var i höstas som Socialdemokraterna och Vänsterpartiet genomförde sin första turné i kommunen för att träffa medborgarna i de olika orterna. Under rundresan väcktes idén om att göra en ny turné i kommunen under våren där man skulle träffa kommunens olika samhällsföreningar och utvecklingsgrupper.
Därför har man under de närmaste månaderna planerat in nio besök till kommunens olika orter och första anhalt blev Järnforsen.

Lyfta fram idéer
Där tog samhällsföreningen emot och till mötet hade man även bjudit in representanter från hembygdföreningen, föräldraföreningen och Järnforsens Industri- och samhällsservice för att diskutera framtidfrågor med politiker och tjänstemän.
- Det är positivt att vi får en möjlighet att lyfta fram idéer och tankar och presentera vår vision för politikerna, säger Frank Ståhl, ordförande för Järnforsens samhällsförening.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om