Kommunmästare korade

I helgen avgjordes 2007 års kommunmästerskap på Lillesjö IP i Mörlunda och laget som tog över efter SK Lojal, som vann förra året, blev VSGF/JAIK.

VSGF/JAIK vann kommunmästerskapen på Lillesjö IP i lördags. Foto: Anders Holm

VSGF/JAIK vann kommunmästerskapen på Lillesjö IP i lördags. Foto: Anders Holm

Foto:

Hultsfred2007-07-30 07:09

Det var under lördagen som Mörlunda GIF bjöd in samtliga fotbollslag i kommunen till ett kommunmästerskap på Lillesjö IP. Arrangemanget anordnades även förra året, då SK Lojal tog hem titeln, och efter önskemål arrangerades det hela även i år.
Alla lag mötte alla, i matcher om 20 minuter. Framåt eftermiddagen när näst sista omgången spelades blev det inte mindre än en final mellan Målilla GOIF och VSGF/JAIK, eftersom de båda hade samma poäng.
Vinnare ur striden gick det sistnämnda laget, som kunde stoltsera med att bli nya kommunmästare. Stefan Rydén, lagledare för VSGF/JAIK, var nöjd med laget efter cupen och ger samtidigt beröm till arrangörerna Mörlunda GIF.
- Det kändes bra och det är kul att Mörlunda GIF arrangerar det här, säger Stefan Rydén innan han klappar om spelarna.
Målilla fick känna sig nöjda med en andra plats i turneringen och Hebe kom slutligen trea.
Bäste målskytt under turneringen var däremot svårare att avgöra. Hela fem spelare gjorde två mål vardera. Priset till bäste målskytt fick istället lottas ut och den som hade turen på sin sida var Daniel Evaldsson från Målilla.
Under dagen hölls även en precisionstävling, där varje lag fick utse tre spelare som representanter för sin klubb. Tävlingen gick sedan ut på att med precision slå en boll så att den placerar sig så nära en utsatt punkt som möjligt.
Laget som tog hem den tävlingen var HFK, med representanterna Henrik Karlsson, Robin Olsson och Erik Ingmarsson. Mörlunda GIF kom på andra plats och SK Lojal på tredje.
Den spelare som däremot kom närmast var Hans Kernen från Mörlunda GIF. Publiken, som kom från hela kommunen, fick också möjlighet att tippa på vem som skulle ta hem precisionsskyttet och rätt tippade Oskar Blomqvist och Inga Madestam.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om