Konsert i kärlekens tecken

Ett leenden på allas läppar, folk klappar händerna och stampar med fötterna till musiken, allt tyder på en konsert i toppklass. Lifvens och Hultsfreds kyrkokör underhöll när det hölls kärlekskonsert i kyrkan och intresset var enormt.

Lifvens bjöd på en blandad konsert med både lugna och fartfyllda låtar tillsammans med Hultsfred kyrkokör.

Lifvens bjöd på en blandad konsert med både lugna och fartfyllda låtar tillsammans med Hultsfred kyrkokör.

Foto:

Hultsfred2012-02-13 07:20


350 personer är vad Hultsfred kyrka rymmer och under kärlekskonserten var det mer än fullt i kyrkan. Folk trängdes för att komma in och fler stolar fick sättas in i kyrkan. Ett stor intresse för konserten fanns sannerligen hos besökarna.
- Det är folk som kommer hela tiden och vill köpa biljetter, säger Carina Svensson som sjunger i kören. Skulle vi släppt fler kunde vi minst sålt 100 till bara i fredags och nu idag innan konserten har vi tyvärr fått säga nej till många som trodde att det fanns biljetter kvar att köpa på plats.

Kärleken i fokus
Musiken som spelades var av helt olika stil. Ibland var det fartfyllda låtar som Lifvens stod för vilka blandades med lugna och stämningsfulla stycken där både Lifvens och Hultsfreds kyrkokör sjöng. Bland kören fanns även några personer från Vena och Lönneberga.
- Detta är sannerligen en söndag i kärlekens tecken, säger Kenneth Rosén i Lifvens. Det tyder på mycket kärlek bara det att ni försökt jaga biljetter så som ni gjort. Fantastiskt kul är det att så mycket folk dök upp.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om