Kräver bättre sandning

Karl-Tore Eriksson från Hultsfred halkade och slog sig ordentligt i centrala Hultsfred i förra veckan men trots påpekande till kommunen var det fortfarande inte sandat på platsen under gårdagen.

Hultsfred2009-12-29 07:44

Ett par dagar före jul skulle Karl-Tore avlägga ett besök på Hälsocentralen i Hultsfred för att ta prover. Som vanligt parkerade han sin bil på H-citys stora parkering och han hade bara ett 20-tal meter att gå till Hälsocentralens ingång.
Men just denna dag var det inte lätt att ta sig fram då den smala gångvägen från parkering var täckt av ett lager med is och det ville sig inte värre än att Karl-Tore halkade på det glatta underlaget.
- Jag ramlade bakåt och slog i huvud, rygg och ena axeln och en vecka efteråt har jag fortfarande ont, säger Karl-Tore Eriksson.
Efter fallet tog Karl-Tore genast kontakt med kommunens tekniska kontor och påtalade att det var extremt halt på platsen och att de genast borde sanda.
På kommunen är man medveten om problematiken och man har under de senaste dagarna försökt att hinna med både snöröjning och sandning så gott det går.
- Den senaste veckan har varit väldigt tuff för gubbarna, för det har snöat, töat och frusit om vartannat och just nu kör vi för fullt med hela styrkan och vi hoppas att det mesta ska vara avhjälpt under dagen, säger Torbjörn Karlsson på Tekniska kontoret.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om