Krunegård sålde slut på Hulingen

Nysatsningen på Hotell Hulingen fick bästa tänkbara start. Markus Krunegård fyllde lokalerna och bjöd på en stark konsert.

Markus Krunegård såg till att det blev en bra start för "nya" Hulingen. Hans spelning sålde slut och 350 personer trängdes runt scenen.

Markus Krunegård såg till att det blev en bra start för "nya" Hulingen. Hans spelning sålde slut och 350 personer trängdes runt scenen.

Foto:

Hultsfred2013-01-14 07:14


Den ärevördiga institutionen Hotell Hulingen lever igen. Lördagens stora premiärkväll blev en succé för de nya ägarna Jenny och Putte Svensson Sahlin. Inför en mångtalig publik - de 350 biljetterna sålde slut - stod indiestjärnan Markus Krunegård för en fin och avskalad spelning.
Krunegård är en ganska brokig och skramlig artist. Det finns ingen stillhet i hans låtar. Det finns rörelse. Han tillhör inte sorten som kan sitta i en konserthall med endast en akustisk gitarr som sällskap.

Fungerar utmärkt
På Hotell Hulingens lilla scen står och sitter han ensam. Det stora frågetecknet är förstås om han kan bära upp sina texter på egen hand, om de tål att stå nakna.
Det visar sig fungera alldeles utmärkt. Stora delar av konserten kretsar runt det senaste, betydligt mer vuxna, albumet "Mänsklig värme" och hela konserten bärs av Krunegårds starkaste ballader.
Och de håller mer än väl.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om