Men också mycket spännande sallader och fiskrätter. I en bra blandning av ägghalvor, kalvsylta, revben, goda ostar, skinka och Janssons frestelse.
- Det är lite spännande egentligen, sa Sivert Bergström, vi bestämmer aldrig innan vad var och en ska ta med. Utan alla skulle kunna komma med ägg exempelvis.
Sivert Bergström är föreningens ordförande sedan ett år tillbaka och han såg ut att trivas alldeles förträffligt bra där han gick runt och hälsade alla föreningsvänner välkomna till det traditionsbundna knytkalaset.
Till festen kom bland annat Margita och Claus Tellermark från Mörlunda som hade med sig rökt lax med en löjromssås till.
Medan Anna-Lisa och Birger Hygstedt tillagat en omelett med svampstuvning.
- Många ägg är hemligheten bakom en extra god sådan, försäkrar Anna-Lisa.
Aktiviteten är alltid lika populär och faktiskt brukar inte alla som vill få plats.
Lite var blir stort kalas
Alla orter var representerade när SPF bjöd in till gemytligt knytkalas på Dackestop i Virserum.Mycket folk blev det kring borden.Och mycket mat blev det också, sedan alla 175 gäster haft med sig lite var. Prinskorv och köttbullar naturligtvis.
Gunilla Nilsson och Anita Bergström kunde duka borden fulla med mat. Foto: Charlotte Madestam
Foto:
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!