Målilla marknad blev stor folkfest

Vädret visade sig från sin allra bästa sida denna lördag med strålande solsken och klarblå himmel och därför var det många som passade på att göra en utflykt till Målilla marknad för att strosa omkring på området och handla diverse varor.

Det var riktigt trångt i gångarna när årets upplaga av Målilla marknad arrangerades av Målilla OK.

Det var riktigt trångt i gångarna när årets upplaga av Målilla marknad arrangerades av Målilla OK.

Foto:

Hultsfred2011-10-03 06:11


Sammanlagt var det ett 80-tal knallar som hade tagit fältet intill genomfartsleden i Målilla i besittning denna dag.
Höstmarknaden har gjort sig känd som en köpstark handelsplats med kvalitetsvaror och i år var definitivt inget undantag. För knallarna sålde allt från de traditionella marknadskaramellerna till kläder och olika matprodukter som till exempel rökt ål, bröd och korv.
Det var en mycket nöjd marknadsgeneral som vår tidning träffade på området och han sken ikapp med solen denna dag.
- Vi har inte haft så här mycket besökare på marknaden på många år och knallarna verkar sälja bra, för all jag har pratat med har sålt bra och vill gärna återkomma nästa år, säger Per-Gunnar Gabrielsson, marknadsansvarig inom Målilla OK.

Trångt i gångarna
För visst märktes det att det var mycket folk på årets marknad då det emellanåt var riktigt trångt ute i marknadsgångarna, och det var många av knallarna som gjorde goda affärer denna dag. För de flesta försäljarna återkommer år efter år och därmed har besökarna klart för sig vad de vill handla när de besöker marknaden, men naturligtvis kunde arrangerande Målilla OK erbjuda marknadsbesökarna en hel del nyheter i utbudet, bland annat hade man bjudit in en grönsakshandlare och en ostförsäljare vars varor gick åt som smör i solsken.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om