Metropolfesterna är igång igen

Under helgen drog metropolfesterna igång på nytt, nu i ny regi och det blev genast succé. Det nya konceptet som Mikael Norell har är att locka både yngre och mer mogen publik och först ut blev det musik för ungdomarna.

Hultsfred2010-10-18 06:15

Metropol har dragit igång igen och första etappen var att starta lunchen som visat sig gå strålande. Under helgen var det även dags för nästa steg, underhållning och puben vilket visade sig gå lika bra.
- Jag ser mycket positivt på framtiden och det känns riktigt bra att ha kommit igång rejält nu, säger ägaren Mikael Norell.
Under helgens första konsert på Metropol samarbetade Mikael med seriösa arrangörsgruppen och vuxenskolan då de bokade in bandet och en DJ. Dock kommer han själv att boka in egna framöver.

Något för alla
Lite förändringar gent emot innan kommer det definitivt att bli och Mikaels motto är att det ska finnas något för alla åldrar fast vid olika tillfällen.
- Nu i kväll är det ungdomarna som är först ut men jag planerar att ordna kvällar för även mognare publik. Det kommer bli blueskvällar och andra danskvällar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om