Mindes inte dödshot

Det tidigare samboparet, hon numera återbördad till en ort i Hultsfreds kommun, han i dag boende i Östergötand men tidigare även han med förankring till Hultsfreds kommun har enligt kvinnan haft en samvaro med upprepade relationsproblem. Så stora att de nu träffades inför tingsrätten i Oskarshamn sedan kvinnan anmält exsambon för ett flertal händelser som i rätten blottställde parets relation. Kulmen var på Nyårsafton då exsambon enligt kvinnan hotat skjuta henne och deras son och i ett annat telefonsamtal även kvinnans föräldrar.

Hultsfred2006-08-17 05:25

Mannen, som stod åtalad för grov kvinnofridskränkning samt olaga hot mot sina svärföräldrar, förnekade de flesta beskyllningar och samtalen på Nyårsafton mindes han inte på grund av berusning.
Rättegången blev en hel dags givande och tagande från den enligt åklagaren Bo Svensson grovt kränkta kvinnan och den tilltalade exsambon som förnekade de flesta beskyllningarna från kvinnan.
- Visst har det funnits störningar men det gör det väl i alla relationer, sa den tilltalade bland annat.
Mannen menade vid flera tillfällen under rättegången att en eller flera anledningar till att det blivit som det blev var att kvinnan var svartsjuk och gick till ytterligheter i sin strävan att avslöja ett påstått förhållande med en arbetskollega till mannen.
- Hon gick så långt att hon gick in i min mobil och läste sms-meddelanden och dessutom bröt upp en portfölj där jag hade personliga saker som jag inte ville någon skulle få se, sa den tilltalade.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om