Minifestival i Folkets Park

Under veckan har det varit festivalstämning i Folkets park då verktygsföretaget Seco arrangerade en nordisk säljkonferens och minifestival i Hultsfred.

Jocke Gleisnert och Secos Nordenchef Hans Hellgren bjöd in sina säljare till en minifestival i Hultsfred.

Jocke Gleisnert och Secos Nordenchef Hans Hellgren bjöd in sina säljare till en minifestival i Hultsfred.

Foto:

Hultsfred2011-05-14 04:05


Cirka 100 av Secos försäljare från hela Norden kom i början av veckan till Hultsfred för att delta på en något annorlunda säljkonferens, för temat för veckan var festival.
Folkets park har för några dagar förvandlats till ett festivalområde med allt som hör till. Till exempel fanns här backstageområde, bajamajor, olika scener och det bjöds även på traditionell festivalmat som kebab, nudlar och fish and chips.
För att få tillgång till området utrustades naturligtvis alla deltagare med varsitt festivalarmband.

Fantastiska dagar
Det enda som man inte tog fasta på var det traditionella festivalboendet, för man hade ratat tanken på att bo i tält och istället tagit in på Hotell Hulingen.
För att ta sig mellan hotellet och parken hade man återupplivat en annan festivalklassiker, nämligen att åka tåg mellan stationen och festivalområdet.
Den som kläckte idén till denna något annorlunda konferens var Jocke Gleisner som är bördig från Hultsfred och han presenterade idén för Secos nordenchef Hans Hellgren som tände på alla cylindrar. Sedan januari månad har därför företaget jobbat intensivt med lokala eldsjälar för att förverkliga denna minifestival.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om