Mordförsök på Hultsfred marknad

Det som skulle ha blivit en trevlig festkväll på Hultsfreds marknad slutade i tragedi då en man i 50-årsåldern under fredagskvällen blev skjuten i magtrakten mitt i den stora folksamlingen inne på ölpuben på marknadsområdet. Mannen fördes svårt skadad till sjukhus där han under natten opererades akut för sina skador.

Det var inne på dansbanan som i folkmun kallas Skaken som en man i 50-årsåldern blev skjuten under fredagen.

Det var inne på dansbanan som i folkmun kallas Skaken som en man i 50-årsåldern blev skjuten under fredagen.

Foto:

Hultsfred2011-08-29 06:08


Klockan var strax före midnatt på fredagen och stämningen var på topp inne på marknadens ölpub som var förlagd till den stora dansbanan, i folkmun kallad Skaken inne i Folkets park.
En man i 50-årsåldern som är bördig från Hultsfred men idag boende på annan ort i länet besökte denna kväll puben och satt enligt uppgift vid ett bord när en man gick fram till 50-åringen.
Vad vår tidning erfar ska mannen ha plockat upp ett handeldvapen som han viftat med framför ansiktet på 50-åringen, helt plötsligt avfyrade mannen ett skott som träffade 50-åringen i magtrakten.

Akut opererad
Skytten ska därefter springande ha avlägsnat sig från platsen och det finns uppgifter om att mannen inte ska agerat ensam då vittnen sett flera personer hoppa in i en bil som kört iväg från marknadsområdet.
Mannen skadades allvarligt av skottet i magtrakten och fördes med ambulans till Västerviks sjukhus där han opererades akut under natten.
Operationen gick bra och mannen kunde under lördagen flyttas från intensivvårdsavdelningen till en vanlig vårdavdelning.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om