Neverstore fyllde Metropol

Många band runt om i landet drömmer om det stora genombrottet med skivkontrakt och turné. För Skövdebandet Neverstore har denna dröm blivit verklighet.

Killarna i bandet Neverstore fyllde Metropol under fredagskvällen.

Killarna i bandet Neverstore fyllde Metropol under fredagskvällen.

Foto:

Hultsfred2007-03-12 07:25

För i slutet av januari släppte de sin första skiva och under fredagskvällen spelade de på Metropols scen för Hultsfredspubliken.
Bakom namnet Neverstore finns att återfinna de tre killarna Jacob Widén, Oscar Kempe och Erik Lantz.
Precis som så många andra unga killar runt om i landet drömde de om att få spela in en skiva och bege sig ut på en riksomfattande turné. Men för många förblir dessa drömmar just bara drömmar, men inte för Neverstore.
För när de pluggade vid en musiklinje i Nyköping så kom de i kontakt med en lärare som hade kontakter på ett stort skivbolag. Och innan de visste ordet av så blev de erbjudna ett skivkontrakt.
Deras debutalbum "Sevenhundred Sundays" släpptes i slutet av januari och har fått lysande recensioner och många musikkritiker liknar Neverstore vid storheter som Blink 182, Millencollin och Green Day.
- Vi kan förstå att folk jämför oss med dem för vi tillhör den genren men vi skulle istället vilja beskriva vår musik som enkel rak melodiös punkrock, säger Erik Lantz trummis i bandet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om