Nu ska företagslokalerna börja byggas

"Vi har fått startbesked så det är bara att köra igång", säger Leif Sörensen ägare av Anncott Fastigheter AB. Vid kvarteret Batteriet kommer nu tio företagslokaler byggas.

 "Vi ska börja bygga i Hultsfred i dagarna, så fort vädret tillåter", säger Leif Sörensen, här i mitten. Till vänster syns Stefan Collin från KS Construction, till höger Christian Sörensen, Anncott.

"Vi ska börja bygga i Hultsfred i dagarna, så fort vädret tillåter", säger Leif Sörensen, här i mitten. Till vänster syns Stefan Collin från KS Construction, till höger Christian Sörensen, Anncott.

Foto: Olof Carlson

Hultsfred2022-01-08 09:00

Anncott Fastigheter AB har nyligen haft stor succé med att sälja företagslokaler vid Krönsmon i Vimmerby. Med vind i seglen har det därför beslutats att påbörja satsningen i Hultsfred. 

– Vi ska börja bygga i Hultsfred i dagarna, så fort vädret tillåter, säger Leif Sörensen och berättar vidare;

– Det kommer att bli tio företagslokaler i etapp ett. De ska stå klara fram till semestern i år. Så får vi se hur det går med försäljningen. Vi kommer att börja marknadsföra dem lite hårdare nu i veckan.  

Totalt planeras 20 företagslokaler med samma koncept som i Vimmerby. 

– Vi börjar med etapp ett så får vi se vad det finns för intresse. Hultsfred kommun säger att de har många som frågar om lokaler men att de själva inte har något att erbjuda. Så de tror på vår idé. Sedan har det blivit lite fart på det nya handelsområdet. Det var det som egentligen avgjorde och gjorde att vi bestämde oss för att satsa. För nu blir det fart och det är roligt för Hultsfred. 

Intressenter har det redan varit men ännu har ingen valt att ta hela steget och skriva på papper.

– Vi har en del intresserade och som varit på plats inne i Vimmerby för att titta på lokalerna vi byggt där. De har visat ett intresse av att köpa och eventuellt hyra i Hultsfred. Så får vi se vad det blir av det, men det känns spännande. Vi hoppas såklart att det ska gå lika bra i Hultsfred som det gör i Vimmerby.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!