Ny succé för Lönnebergaträffen

Inför säsongen var Anita Trybom orolig över sitt och Pål Marnetofts beslut att flytta Lönnebergaträffen till Hultsfred. Men den oron visade sig vara helt obefogad.

Foto:

Hultsfred2018-08-03 15:00

Skinande bilar, mopeder, motorcyklar och livemusik. Som vanligt på torsdagar den här sommaren var gräsplanen mellan Metropol och riksväg 23 i Hultsfred fylld med fordon och folk.

Här fanns allt från nyare sportbilar och gamla amerikanare till hemmabyggda maskiner på både två, tre och fyra hjul.

Till den här säsongen beslutade Anita Trybom och Pål Marnetoft att flytta träffen från Lönneberga till Metropol. Anledningen var i huvudsak platsbrist.

Till en början var Anita orolig för att de inte skulle lyckas fylla ytan vid Metropol, men hon insåg snart att hon oroat sig i onödan.

– Det har varit väldigt blandade känslor från många håll, men mest har vi fått positiva reaktioner. Folk verkar förstå vårt beslut, säger Anita Trybom.

Torsdagen vecka 31 skilde sig inte mycket från de tidigare denna sommar. Med andra ord ett nytt succéarrangemang både för utställare, besökare och arrangörer. Extra lyckat så klart för de som fick rulla hemåt med varsin pokal för finast utställda fordon i sin klass.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!