Nya jobb i sikte när Nordic Wellness öppnar i maj

Målet är att det nya gymmet och padelhallen ska kunna öppna redan i maj. Nordic Wellness storsatsning i Hultsfred rullar på enligt plan.

Bit för bit kommer på plats, bygget går undan i rask takt. Målsättningen är att Nordic Wellness ska öppna i maj.

Bit för bit kommer på plats, bygget går undan i rask takt. Målsättningen är att Nordic Wellness ska öppna i maj.

Foto: Olof Carlson

Hultsfred2022-02-15 12:00

– Vi är mitt uppe i rekryteringsprocessen och det finns ett stort intresse för jobben, säger vd Magnus Wilhelmsson.

Han räknar med att det kommer att bli fem tjänster på anläggningen när den rullar igång. Plus 20-talet instruktörer, om än inte på heltid. Även för de jobben märker han ett stort intresse.

Magnus Wilhelmsson pekar också på att etableringen i Hultsfred bidrar till att skapa ännu fler jobb, inom transporter, i handel, städ och sophämtning. För att ta några exempel.

– Så det är inte bara de som jobbar på plats som bidrar till sysselsättningen i Hultsfred, säger han. 

Under tiden rullar bygget på enligt planerna. Vid det här laget har huset fått både väggar och tak.

– Jag har inte fått några indikationer på att det skulle vara några förseningar, säger Magnus Wilhelmsson, som räknar med att invigningen ska bli av som planerat i maj i år. Men något datum är inte spikat ännu.

Han tycker att läget ute på det nya handelsområdet är perfekt. Och att det har potential att bli en stor mötesplats i framtiden. Med affärerna i närheten och med stora parkeringsytor.

– Parkeringsytorna är viktiga, säger Magnus Wilhelmsson. I dag betyder tiden mycket för människor och här kan man köra ända fram. Det ska vara snabbt och smidigt. Och här kan man både handla och träna på en gång.

Så sent som för ett par veckor sedan invigde Nordic Wellness en anläggning i Tranås och den invigningen lockade storpublik. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!