Nystart för VSGF:s hockey

Hockeysektionen inom Virserums Sport- och Gymnastikförening har valt en ny ordförande och styrelse. Den som har förärats med det hedersamma uppdraget att ta över ledarskapet för sektionen är ingen mindre än Robert Österberg. Men det blir en tuff start för den nya ordföranden som måste tampas med ett stort underskott.

Hultsfred2007-09-10 06:44

Vid ett styrelsemöte i mitten av augusti valde stora delar av hockeysektionens styrelse att avgå på grund av tidsbrist. Därför började man leta efter nya förmågor som kunde tänkas ta över, man tillfrågade då Robert Österberg från Virserum om han möjligtvis kunde tänka sig att ta över ledarskapet för sektionen.
- Jag funderade på det och beslutade mig för att tacka ja till erbjudandet. För det är ett slit att leda sektionen men samtidigt är det roligt, säger Robert Österberg.
Vid det första styrelsemötet valdes även tre nya ledamöter in i styrelsen men trots detta så har man i nuläget inte lyckats att besätta alla platser.
- Det finns ett antal platser kvar som vi gärna ser att de fylls ut, säger Rikard Erlingsson, styrelseledamot inom hockeysektionen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om