Omtyckt julmarknad i Hultsfred

Det var mycket folk som trängdes i Hultsfreds hembygdspark under söndagseftermiddagen då hembygdsföreningen arrangerade den åttonde upplagan av sin traditionella julmarknad.

Det var många som hade kommit till hembygdsparken i Hultsfred för att besöka hembygdsföreningens traditionella julmarknad.

Det var många som hade kommit till hembygdsparken i Hultsfred för att besöka hembygdsföreningens traditionella julmarknad.

Foto:

Hultsfred2008-12-15 07:09


Det finns knappast någon bättre plats än Hultsfreds hembygdspark att hålla en julmarknad på, för med dess mysiga hus skapar man en atmosfär som är gemytlig och inbjudande. I år hade ett 25-tal utställare kommit till parken för att sälja allsköns varor.
Här salufördes det bland annat julkärvar, glassmycken, trähantverk och en hel del ätbart som kan tänkas behövas till jul.
- Det är extra roligt i år för vi har en fantastisk bredd på utställare och det är en fantastisk kvalité på de varor som de säljer, säger Katarina Genberg från Hultsfreds Hembygdsförening.
Det var en strid ström med besökare hela eftermiddagen och emellanåt var det riktigt trångt i de små husen när kommersen var i full gång.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om