Personbil hamnade i vattenfyllt dike

Två vuxna och ett litet barn blev instängd i den upp och nervända bilen. Efter en kollision med en lastbil hamnade familjens bil i ett vattenfyllt dike och dörrarna gick inte att öppna.

Brandmännen fick hjälpa passagerarna ur det kraftigt demolerade fordonet.

Brandmännen fick hjälpa passagerarna ur det kraftigt demolerade fordonet.

Foto:

Hultsfred2009-04-01 06:14


Den allvarliga olyckan inträffade på Riksväg 23 vid avfarten till Triabo. Både lastbilen och bilen kom körande från Virserumshållet och vid fyrvägskorsningen i Triabo bromsar lastbilen in för att svänga till vänster mot Fagerhult.
Detta uppmärksammar inte föraren i bilen bakom och för att undvika en kollision med lastbilen försöker sig bilföraren på en omkörning men touchar i lastbilen framtill och kastas rakt över Fagerhultsvägen, voltar och hamnar på taket i ett vattenfyllt dike.

Vatten i bilen
Bilen blev kraftigt demolerad och inga dörrar gick att öppna samtidigt som det stod en halvmeter med vatten inne i fordonet.
Lastbilschauffören hämtade ett spett med vars hjälp han lyckades bända upp förardörren för att få ut föraren ur fordonet. Kort därefter anlände brandstyrkan från Virserum som med hjälp av sina hydraulverktyg fick ut en kvinna och ett barn ur det demolerade fordonet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om