Politisk nattvandring

Under hösten kommer nattvandrarna i Hultsfred att få förstärkning då lokala politiker ska följa med för att studera deras verksamhet på närmare håll. - Det ger oss en möjlighet att presentera vår verksamhet för politikerna, samtidigt som de får se en annan sida av ungdomarnas verklighet, säger Katarina Andersson, verksamhetsansvarig för Nattvandrarna i Hultsfred.

Hultsfred2008-09-29 06:20

- Vi har varit på kommunfullmäktige och informerat vid ett flertal tillfällen och samtidigt har vi inbjudit politikerna att följa med ut och nattvandra, men vi har inte fått något gensvar. Därför bestämde vi oss för att skicka ut en skriftlig inbjudan till samtliga partier och det har gett resultat, berättar Katarina Andersson.
Redan nu har flera lokala partigrupper anmält att de vill följa med och nattvandra under hösten och först ut att följa med på ett studiebesök var fyra politiker från Vänsterpartiet.
- När vi fick inbjudan från nattvandrarna så kände jag med en gång att det här är något som jag vill följa med på, för det är viktigt att möta ungdomarna där de är, säger Dicka Brännkärr (v).

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om