Säsongsavslutning i Målilla

Ungdomar samlades för prisutdelning.

Hultsfred2015-10-03 04:05


Det var munter stämning och högljudda skratt som fyllde Skeppet när Målilla GoIF:s ungdomslag hade säsongavslutning.

Klubben har under säsongen haft ett sextiotal aktiva ungdomar som lirat fotboll uppdelade i sex olika lag, varav fyra i seriespel.

Ungdomar, ledare och föräldrar var samlade för att tillsammans avsluta och tacka för den gångna säsongen. Innan lagledarna i tur och ordning fick ta ton och berätta kort om sina respektive lag, kalasade den förväntansfulla publiken på korv med bröd.


Först ut var klubbens allra yngsta fotbollsfantaster. För dem har gruppen lek och lär funnits där fokus legat i att, precis som namnet avslöjar, bekanta sig med bollen på ett lekfullt sätt.

För det något äldre gänget, bestående av spelare födda -07 och -08, har poolspel istället varit utmaningen. Samtliga spelare belönades med träningspris och rikliga applåder.

Därefter var det dags för P05-laget att äntra scenen. Där tilldelades alla spelare träningspris och Wille Bogren, som utmärkt sig lite extra under säsongens lopp, fick dessutom ta emot ett utvecklingspris.

Klubben har också haft 23 glada killar som deltagit i två serier, P03 och P04. En av dem vars utvecklingskurva varit väldigt positiv, är Lukas Lamberg och därför belönades han med ett utvecklingspris. Resterande spelare tilldelades träningspris.

Sist ut var laget som under säsongen haft imponerande framgångar. P01-laget deltog inte bara i Gothia Cup utan rodde även hem seriesegern, en riktig bragd som inget ungdomslag i Målilla lyckats med på flera år.

Träningspris tilldelades två flitiga killar, Knut Gunnarsson och Melker Johansson, som inte missat en enda av de 52 träningar laget haft under säsongen. Dessutom fick Martin Pettersson den hedersfulla utmärkelsen, bästa kompis.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!