Snabb respons överraskade mäklaren

De tolv villatomterna hann knappt läggas ut till försäljning innan den första intressenten hörde av sig. Den snabba responsen gläder den ansvariga mäklaren.

Magnus Boberg, mäklare, blev överraskad när den snabba intresseanmälan för Herrstorpet kom in.

Magnus Boberg, mäklare, blev överraskad när den snabba intresseanmälan för Herrstorpet kom in.

Foto: Magnus Strömsten

Hultsfred2023-07-12 11:30

Magnus Boberg på Fastighetsbyrån Vimmerby-Hultsfred är ansvarig mäklare för de tolv nya villatomterna vid Herrstorpet i Hultsfred. Han säger att han blev glatt överraskad över att den första intresseanmälan kom så pass fort efter att tomterna hade lagts ut till försäljning.

– Det är ju ett mycket bra tecken på att folk har uppmärksammat de här tomterna. Sedan får vi se vad det här första intresset leder till, säger han.

Vem ligger bakom intresseanmälan?

– Det är en utomsocknes familj sett från Hultsfred, kan man säga, fortsätter Magnus Boberg.

Hur ser det ut med intresset för de övriga tomterna vid just Herrstorpet? Är det något riv efter dem?

– Nu är de här tolv tomterna väldigt nya på marknaden så det är för tidigt att säga hur populära de kan tänkas bli. Jag har dock vid tidigare tillfällen lagt ut diverse krokar till olika kontakter. Det har varit en del diskussioner men just nu finns det inget mer konkret än den där tidiga intresseanmälan, säger Magnus Boberg.

undefined
Bygget vid Herrstorp i Hultsfred skrider framåt sakta men säkert.

Han tillägger emellertid att Fastighetsbyrån Vimmerby-Hultsfred kommer att lägga ut ytterligare ett antal tomter i Hultsfreds kommun till försäljning senare under den pågående sommaren.

– Vi har fått uppdraget att förmedla en tomt vardera i de så kallade mindre tätorterna i Hultsfreds kommun. Det känns givetvis bra att kunna erbjuda de tomterna men samtidigt är de ju inte riktigt lika attraktiva som tomterna vid Herrstorpet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!