Sören Stenbäck blev årets företagare

Sören Stenbäck från Körners Mekaniska Verkstad utsågs till årets företagare under torsdagskvällen när årets upplaga av Företagargalan arrangerades på Metropol i Hultsfred.

Det var en jublande glad Sören Stenbäck som fick ta emot priset som årets företagare.

Det var en jublande glad Sören Stenbäck som fick ta emot priset som årets företagare.

Foto:

Hultsfred2011-04-30 04:05


Företagare, politiker och näringslivsrepresentanter hade samlats på Metropol i Hultsfred för att delta på den årliga Företagargalan som arrangeras av Hultsfreds kommun i samarbete med Företagarna, Virserums Köping och Hultsfred Handel.
Denna tillställning är något av en lokal Oscarsgala för kommunens näringsliv och under kvällen delades inte mindre än fem olika priser ut till lokala företagare.
Men innan det var dags för prisutdelning så inleddes kvällen med mingel, välkomsttal av kommunalrådet Lars Rosander och kommunchefen Lars-Erik Rönnlund och därefter bjöds det på en god middag.
Under kvällen bjöds det även på underhållning då Sveriges i särklass bästa Beatles-tributeband The Compleatles med Karl Martindal i spetsen sjöng och spelade.
Men den som fått äran att agera konferencier denna högtidliga kväll var ingen mindre än Joppe Pihlgren som är en känd musiker och tv-reporter.
Pihlgren var bland annat med och startade popgruppen Docenterna 1979 och har även jobbat som reporter på Kunskapskanalen och i tv-program som Packat och klart.
Det tyngsta priset "årets företagare" delades ut sist och det rådde en spänd förväntan i lokalen när Joppe Pihlgren avslöjade pristagaren som detta år blev Sören Stenbäck, Körners mekaniska verkstad. Stenbeck fick ta emot en glasstatyett och en ett inramat diplom från Företagarnas regionchef Henrik Wennesunds hand.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om