Stökig helg

Det har varit en stökig helg runtom i Hultsfreds kommun. Ett flertal omhändertaganden har gjorts och flera inbrott har anmälts.

Hultsfred2003-08-04 07:11

I samband med marknaden i Virserum gjorde sig en man i 35-årsåldern skyldig till hot mot tjänsteman. Mannen var kraftigt berusad och satte sig till motvärn vid omhändertagandet.
Från marknadsområdet fick också en ung man föras till sjukhus efter att ha fått ett kraftigt slag i högra tinningen. Mannen såg ingen gärningsman, men händelsen är anmäld till polisen.
Polisen i Hultsfred fick ta emot en anmälan om misshandel i en lägenhet i Stålhagen. En yngling anlände till polisstationen på lördagskvällen och anmälde männen han delar lägenhet med.
Stöld och skadegörelse
Vandrarhemmet i Målilla har utsatts för stöld och skadegörelse. Ett fönster har brutits upp och förövarna har tagit sig in på kontoret via altanen. Vissa föremål har tillgripits, men en verktygslåda och mikrovågsugn hittades senare utanför vandrarhemmet. Vandrarhemmets båda cyklar som var parkerade på gården förstördes.
Flera inbrott har anmälts från Hultsfred. På Trumstigen upptäcktes ett inbrott under helgen, där förövarna har brutit upp fönstret vid altanen och genomsökt samtliga utrymmen. Två kameror, guldsmycken och vissa kontanter stals.
Från Flöjtstigen rapporteras också ett villainbrott. Familjen befann sig på semester och upptäckte vid hemkomsten att någon brutit sig in vid altanen. Bland annat stals två bärbara datorer. Polisens tekniker har varit på plats.
Stölder inträffade också i ett flertal bilar under rallytävlingen i Målilla.
Vid metalfestivalen i Hultsfred gjordes en del omhändertaganden för fylleri.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om