Storslagsmål i Virserum

Ett stort slagsmål utbröt på Kaffebergets badplats i Virserum på söndagseftermiddagen. Ett femtiotal romer drabbade av okänd anledning samman och enligt uppgift förekom både knivar, mejslar och yxor.

Hultsfred2002-06-10 08:33

En kvinna knivskars i slagsmålet. Det var strax efter klockan fem på söndagseftermiddagen som larmet gick om ett storslagsmål på Kaffebergets badplats i Virserum. Enligt vittnen var det ett femtiotal romer från flyktingförläggningen som drabbat samman i ett våldsamt slagsmål. En kvinna knivskars, men vägrade att följa med den ambulans som kallats till platsen.
Virserumspolisen bedömde läget alltför allvarligt att klara av på egen hand och begärde förstärkning från Jönköping och Kronoberg. Ett totalt antal av 15 poliser begav sig till platsen, men när de anlände hade bråket lugnat ner sig och de flesta inblandade hade tagit sig därifrån. Därför vet man i nuläget inte varför bråket uppstod och vilken omfattning det egentligen hade. Under måndagen den 10/6 kommer utredning att göras och tolkar att tillkallas.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om