Succé för Hayrides last edition

I helgen var det återigen dags för den populära rockabillyträffen Hayride i Hultsfred. Det var det 13:e året i rad som träffen anordnades, men nu var det dags för att runda av och helgen fick bli den allra sista Hayriden.Trots det blev årets upplaga en riktig succé.

Hultsfred2015-06-29 06:50


Varje år kommer det besökare från hela Sverige för att ta del av den populära rockabillyträffen som hålls vid Rock City i Hultsfred. Träffen är känd bland besökarna för att vara en av de bästa av sitt slag. Flera dagar innan Hayride ska börja rullar de in med sina bilar och husvagnar på campingen. Festen börjar redan där och är en viktig del av träffen. Några som besökte årets träff var Dre Johansson, Börje Johansson och Robert Van Assche som alla åkt långt för att få vara med på den stora festen. De såg mest fram emot att träffa alla "goa" människor.
- Det är väldigt trist att det ska läggas ner. Det finns inga små gemytliga träffar kvar. Det bästa med Hayride är att den inte har beväxt sig för stort, utan är precis lagom stor. Det är helt klart en av Sveriges bästa träffar, säger dem.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om