Svensk Fastighetsförmedlings bästa mäklare finns i Hultsfred

Svensk Fastighetsförmedlings bästa mäklare finns i Hultsfred. Edyta Hammar har sålt flest villor och fritidshus i hela Sverige. Kollegan Magnus Eek belönades med en sjätteplats.

Magnus Eek och Edyta Hammar firar framgångarna tillsammans med kollegorna Malin Lindström och Elin Winnerhed, mäklarassistenter, samt Rickard Folkesson, marknadschef och fotograf. Foto: Charlotte Madestam

Magnus Eek och Edyta Hammar firar framgångarna tillsammans med kollegorna Malin Lindström och Elin Winnerhed, mäklarassistenter, samt Rickard Folkesson, marknadschef och fotograf. Foto: Charlotte Madestam

Foto:

Hultsfred2017-04-11 06:00

Ingen kvinnlig fastighetsmäklare inom kedjan har lyckats med den bedriften på 2000-talet, så långt har man hunnit fastställa. Kanske är det rent av första gången någonsin.

– Det vore förstås roligt att bli den allra första kvinnan som säljer bäst, tillägger Edyta Hammar, som väntar på att även tidigare siffror ska sammanställas och redovisas.

Edyta Hammar har befunnit sig på topp-tio-listan tre år i rad och klättrat från en femteplats till en andra och när 2016 summerades visade det sig att Edyta sålt bäst i hela landet.

Hela 84 fastigheter i Hultsfreds och Eksjö kommun i kategorin villa-fritidshus. Lägger man dessutom till bostadsrätter, lantbruk och tomter blir det ett 100-tal objekt totalt sett.

– Man vågar knappt hoppas att det ska räcka i den hårda konkurrensen, utan man känner bara till sitt eget resultat och det blir en bonus om man tar sig upp på pallen, säger Edyta Hammar som förklarar framgångarna med hårt arbete, fint samarbete med kollegorna, som stöttar och hjälper varandra till framgång och nöjda kunder som återkommer.

I år blev det ytterligare en framskjuten placering, då kollegan Magnus Eek, som jobbar i Hultsfreds och Vimmerby kommun, placerade sig på en sjätteplats med sina 57 sålda objekt. Och det vet ju alla att delad glädje är dubbel glädje...

2017 ser dessutom ut att bli ett ännu bättre år.

– Vi hade ett bra 2016, men känslan är att vi lyckas ännu bättre i år, säger Magnus Eek.

– Vi har fått en bra start på året, vi har sålt mycket under det första kvartalet, tillägger Edyta Hammar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om