Termolux bygger bort trångboddhet

Fönstertillverkaren Termolux i Virserum har vuxit ur sina lokaler och i veckan har företaget monterat upp ett lagertält på fabriksområdet som ger 625 nya kvadratmeter välbehövlig lageryta.

Hultsfred2009-09-26 04:05

För fem år sedan flyttade Termolux från sina tidigare lokaler i Västerarp utanför Virserum till en industrifastighet på Fabriksgatan.
Men redan efter ett par år började man växa ur sina nya lokaler och stora delar av lagret förvarades under bar himmel på företagets gård.

Fungerar del av året
- Det fungerar bra nio månader om året, men under vintern med all snö har det varit besvärligt så vi var tvungna att hitta en lösning på problemet, berättar Johan Kling som är platschef på Termolux.
Lösningen på problemet är nu äntligen på plats, nämligen ett 625 kvadratmeter stort industritält med en nockhöjd på nio meter.
Men det har krävts mycket arbete för att få tältet på plats. För företagets gård hade inte tillräckligt med plats för att härbärgera det stora tältet, men som tur var äger företaget ett skogsområde som angränsar till industrifastigheten.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om