I går var det dags för den årliga Gubbfesten för PRO i Virserum. Så för ovanlighetens skull var det ett tio-tal män som stod för maten.
Man bjöd på påskbord med ägg, sill och många fler delikatesser. Man hade planerat eftermiddagen i ungefär en månad.
Går på rutin
Dock berättar man att det mesta går på rutin då man har anordnat gubbfesterna i nästan tio år nu.
Männen berättar att det nästan bara är vid detta tillfälle som de får stå bakom spisen.
- Vi har fått lite hjälp av våra damer, berättar Ebbe Axelsson som är en av kockarna. Men nästan allt har vi ordnat själva.
Välbesökt Gubbröra i Virserum
Det blev Gubbröra då PRO i Virserum samlades i går. Påskbord med många delikatesser och det var männen som var kockarna.
Det var många som ville smaka av den goda maten som männen i PRO lagat till under dagen.
Foto:
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!